Loempia
Kecil (voorgerecht) |
Kleine
loempia's met groentevulling (2x) |
|
|
Nasi
Putih |
Witte
rijst |
Nasi
Kuning |
Gele
rijst bereid in cocos |
|
|
Sambal
Goreng Boontjes |
Sperzieboontjes
in een lichtpikante saus |
Tahu
Telor |
Ei
omelette met Tahu en Tauge in een zoetige gulee
saus |
Orak Arik |
Roergebakken
koolgroentes |
Sambal Goreng Tauge |
Tauge
in frisse lichtpikant gekruide cocossaus |
Champignonmix |
Gemengde
champignonnen in lichtzoete soja saus |
Telor Bali |
Ei
in bali saus, geurig van tomaten |
Gado
Gado |
Indonesische groentesalade met pindasaus |
|
|
Borrelkroepoek |
Garnalen
kroepoek |
Atjar
Tjampoer |
Indonesische
koolsalade in zure sap |
Serundeng |
Gebrande
cocos met pinda's |
Bawang
Goreng |
Gebakken
uitjes |
Sambal
Badjak |
Sambal
van eigen keuken |
Saus
Katjang |
Pindasaus
|
Loempia
saus |
Saus
voor de loempia |
Prijs:
€16,50 p.p (incl. 6% btw)
Prijs:
€15,57 p.p (ex 6% btw; voor bedrijven)
korting: vanaf 50 pers. € 0,50 korting,
vanaf 100 pers. € 1,15 korting
Tip! uitbreidbaar met:
pangsit goreng + saus - gefrituurde deegpasteitjes met groentevulling (2 st) - € 1.50
frikadel
kentang - gekruide aardappelkoek (2st) - € 1.50
spekkoek (indonesische
gelaagde kruidenkoek)
- € 1.75
kwe lapis -
van cocos bereide laagjes-cake
- € 1.50
tjendol -
desertdrankje van santen, tjendols, gula djava en nangka - €
2.75
vruchtensalade (tropische
vruchtencocktail)
- € 3.75 (incl.
gebruik van kommetjes / lepeltjes)
Het
Indonesisch buffet wordt mooi aangekleed met indische batikkleden
en andere decoratiematerialen. Ook is het voorzien van menu displays/naambordjes
met beschrijvingen. De gerechten aan het Buffet worden warm gehouden
met shaffingdishes (au bain Marie), waardoor het eten optimaal op
temperatuur blijft.
Voor
info op wat inbegrepen is bij de cateringservice zie : catering
service