Een Indonesisch buffet met heerlijke gerechten
telefoon: 020 618 45 98 / email: info@ikanmas.nl

                  
CATERING FEEST MENUS OPTIES BESTELLEN CONTACT

 

 


RIJSTTAFEL MENU'SOp deze pagina hebben we een aantal rijsttafel combinaties opgesteld om u zo een idee te geven wat u te wachten staat.

1.  Rijsttafel MENU  1

klein rijsttafel ideaal voor een klein feest, recepties, bedrijfsbijeenkomsten, verjaardagen.

2.  Rijsttafel MENU  2

een zeer compleet rijsttafel waar de heerlijke indonesische keuken goed beproeft wordt. Deze rijsttafel ligt meer aan de milde kant en omvat geen extreem scherpe gerechten, met andere woorden een allrounder.

3.  Rijsttafel MENU:  PEDAS

voor liefhebbers van pikante gerechten

4.  Rijsttafel MENU:  VEGETARISCH

een volledig vegetarisch rijsttafel met smullige vegetarische gerechten.

5.  Rijsttafel MENU:  DELUXE

wilt u het uitgebreider houden voor een bijzondere gelegenheid of wilt u uw gasten een heerlijk diner bezorgen, dan is deze zeker een aanrader. Deze rijsttafel omvat zeer gevarieerde gerechten van Seafood schotels tot aan pikante vleesgerechten. Als optionele optie kunt u kiezen voor de exotische vruchtencocktail als nagerecht.

6.  Rijsttafel MENU: FAMILIE

Een rijsttafel met heerlijke gerechten, welk speciaal samen is gesteld voor de familie/vrienden feesten, waarbij rekening wordt gehouden aan kinderen. De gerechten worden op een mildere wijze bereid, waar u toch altijd nog de echte karakter van de indonesische keuken proeft.

7.  MENU HAPJES

Hapjes bij de borrel. Ideaal voor bij gelegenheden zoals: een receptie, presentatie, vergadering, cursus, personeelsborrel of voorafje aan een diner.


 

   Indonesische Partyservice - complete indonesische feestverzorging - Indonesisch Buffet