CATERING FEEST MENUS OPTIES BESTELLEN CONTACT
RIJSTTAFEL MENU'S :  MENU1 | MENU2 | PEDAS | VEGETARISCH | DELUXE | FAMILIE | HAPJES

 

1. RIJSTTAFEL MENU 1 [print versie]

     vanaf 25 personen

Kleine rijsttafel, waar u de smaak van de indonesische keuken beproeft. Leuk bij o.a. recepties, bedrijfslunches, bedrijfs-bijeenkomsten, verjaardagen, etc.


4   


Nasi Putih witte rijst
   
Ayam Kecap kipfilet in een zoet gesmoorde sojasaus
Daging Rendang gestoofde rundervlees in cocossaus
Sate Ayam ( 2 stokjes pp) sate van gegrilde kippenvlees met pindasaus
Sambal Goreng Boontjes sperzieboontjes in lichtpikante saus
Sayur Lodeh gemengde groentes in cocossaus
Telor Bali gefrituurde ei in zoet-geurige tomatensaus
   
Borrelkroepoek garnalen kroepoek
Atjar Tjampoer indonesische koolsalade in zoet-zure sap
Seroendeng gebrande cocos strooisel met pinda's
Sambal Badjak sambal van eigen huis
Satesaus speciaal bereide pindasaus
Chilisaus zoetpikante dipsaus


prijs: 14,00 per persoon (incl. 6% btw)
prijs: 13,21 per persoon (excl. 6% btw; voor bedrijven)
vanaf 25 personen


Tip! uitbreidbaar met:

loempia kecil + saus -
gefrituurde krokante deegrol met groentevulling (2st) - € 1.50
pangsit
goreng + saus - gefrituurde deegpasteitjes met groentevulling (2 st) - € 1.50
frikadel kentang
- gekruide aardappelkoek (2st) - € 1.50
spekkoek
(indonesische gelaagde kruidencake) - € 1.75
gado gado
(indonesische groentesalade) - € 2.50
soto ayam + bawang goreng -
indonesische kippensoep - € 3.50 (incl. gebruik van kommetjes / lepeltjes)

pisang goreng - gemarineerde gebakken banaan - € 1.50
kwe lapis
- van cocos bereide laagjes cake-toetje - € 1.50
tjendol -
desertdrankje van santen, tjendols, gula djava en nangka - € 2.75
vruchtensalade
(tropische vruchtencocktail) - € 3.75 (incl. gebruik van kommetjes / lepeltjes)



Het Indonesisch buffet wordt mooi aangekleed met indische batikkleden en andere decoratiematerialen. Ook is het voorzien van menu displays/naambordjes met beschrijvingen. De gerechten aan het Buffet worden warm gehouden met shaffingdishes (au bain Marie), waardoor het eten optimaal op temperatuur blijft.

Voor info op wat inbegrepen is bij de cateringservice zie :  catering service



 

 

 

telefoon: 020 6 18 45 98 / email: info@ikanmas.nl